ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To iOS 8 βελτιώνει τα μηνύματα του iMessage

To iOS 8 βελτιώνει τα μηνύματα του iMessage

Messages-App-iOS-8

H Αpple παρουσίασε μια σειρά βελτιώσεων στο iOS 8 για την εφαρμογή Μηνυμάτων για το iPhone, iPad και iPod Touch. Υπάρχουν μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

Βελτιωμένες ομαδικές συζητήσεις

Screen-Shot-2014-06-02-at-6.05.55-PM

Αρχικά έχουμε βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο έχουμε ομαδικά μηνύματα. Αν ποτέ έχετε κάνει μια ομαδική συζήτηση στο iMessage σίγουρα θα ενοχληθήκατε από τις συνεχείς γνωστοποιήσεις. To iMessage στο iOS 8 σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Do Not Disturb σε κάθε ομαδική συζήτηση και έτσι δεν θα έχετε τον πονοκέφαλο των πολλαπλών γνωστοποιήσεων κάθε φορά που κάποιος απαντάει στην ομαδική σας συζήτηση. Επίσης μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε η να αφαιρέσετε άτομα, να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και να μετονομάσετε το thread της συζήτησης σας.

Κάντε Tap για να μιλήσετε

Tap-to-Talk-Messages-iOS-8

Η εφαρμογή των μηνυμάτων του iOS 8 θα σας επιτρέψει να προσθέσετε την ίδια σας την φωνή σε ένα μήνυμα. Με ένα από tap θα μπορείτε να καταγράφετε το φωνητικό σας μήνυμα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο σε ανταγωνιστικές εφαρμογές όπως η WhatsApp και BlackBerry Messenger, οπότε δεν μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη που το είδαμε και στο iMessage.

Γρήγορα Βίντεο 

Quick-Video-iOS-8

Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα πολύ γρήγορα να καταγράψετε και στείλετε ως μήνυμα μικρά βίντεο κλιπ.

Continuity

 

Continuity-iOS-8

Μπορείτε πλέον να συντάσσετε ένα μήνυμα σε μια Mac ή iOS συσκευή σας και να το ολοκληρώσετε σε μια άλλη αρκεί αυτή η δεύτερη να είναι στο ίδιο iCloud λογαριασμό με την πρώτη. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι συμβατή και με άλλες εφαρμογές όπως Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynotes, Maps, Reminders, Calendar και Contacts.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.