ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / To iOS 9 φέρνει προεπισκόπηση εκτύπωσης (print preview)!

To iOS 9 φέρνει προεπισκόπηση εκτύπωσης (print preview)!

Εντάξει, το ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς μάλλον δεν χρησιμοποιείτε πολύ την εκτύπωση μέσω Airprint αλλά για όσους από εσάς το χρησιμοποιείτε έχω καλά νέα!

Μέχρι σήμερα όποιος ήθελε να εκτυπώσει κάτι από το iPhone ή το iPad πήγαινε σχεδόν στα τυφλά γιατί η μόνη επιλογή που είχε ήταν να επιλέξει απλά σε ποιόν συμβατό με Airprint εκτυπωτή να στείλει την εκτύπωση. Πλέον με το iOS 9 θα έχετε την δυνατότητα προεπισκόπησης της εκτύπωσης σας.

iOS-9-Print-Preview-1024x768

 

 

Επίσης αν έχετε επιλέξει πολλές σελίδες για εκτύπωση, θα μπορείτε πλέον να έχετε επιπλέον επιλογές πριν πατήσετε εκτύπωση. Για παράδειγμα αν πατήσετε και κρατήσετε το δάχτυλό σας στην 1η σελίδα θα έχετε στην διάθεσή σας επιλογές όπως “Σταμάτημα μετά την 1η σελίδα”, ή “Παρέκαμψε την 1η σελίδα” κ.α.

iOS-9-Print-Preview-2-1024x768

 

Είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που πάει την εκτύπωση από τις iOS συσκευές σε άλλο επίπεδο. Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας μαζί μας.

 

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.