ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / To iPad έρχεται πρώτο στις στατιστικές του Pornhub

To iPad έρχεται πρώτο στις στατιστικές του Pornhub

Monique

H Αpple εδώ και χρόνια τονίζει πως οι χρήστες του iOS καταναλώνουν περισσότερο χρόνο με τις συσκευές τους σε αντίθεση με αυτούς που χρησιμοποιούν για παράδειγμα Android συσκευές. Που πάει όμως όλος αυτός ο χρόνος;

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Pornhub, ενός από τα μεγαλύτερα site με πορνογραφικό περιεχόμενο με 38 εκατομμύρια χρήστες την μέρα, οι μισοί και πλέον από αυτούς βλέπουν το περιεχόμενο από tablets και smartphones.

To 73% αυτών που βλέπουν πορνογραφικό περιεχόμενο το κάνουν μέσω του Safari του προ εγκατεστημένου πλοηγού του iPad ενώ το 13.6 χρησιμοποιεί το Chrome. Οι επισκέπτες με Android συσκευές αποτελούν μόνο το 7.8% του συνόλου ενώ αυτοί με Kindle Fire είναι το 4.8%.

Αν αναλογιστούμε πως το iPad κυριαρχεί στην αγορά των tablets τα παραπάνω στατιστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Αυτό όμως που αποτέλεσε έκπληξη είναι πως και το iPhone βρίσκεται στην κορυφή των συσκευών του Pornhub με ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 38.2%.

Ο Steve Jobs ήταν υπερασπιστής της ιδέας να κρατήσει το iPad μακριά από πορνογραφικό περιεχόμενο ενώ η Apple δεν επιτρέπει πορνογραφικές εφαρμογές στο App Store της. Χάρη όμως σε site όπως το Pornhub πάντα θα υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις.

Μην περιμένετε βέβαια η Apple να αισθάνεται περήφανη για αυτή την πρωτιά της παραπάνω. Μεταξύ άλλων η Apple είναι μια από τις πιο συντηρητικές και με αυστηρό ήθος εταιρείες του τεχνολογικού χώρου.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.