ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / To iPad παραμένει και με διαφορά στην πρώτη θέση της λίστα του J.D. Power

To iPad παραμένει και με διαφορά στην πρώτη θέση της λίστα του J.D. Power

Why-iPad-JD-Power-iPad-best-tablet-of-2012

H Apple αξιολογήθηκε αυτή την φορά για το iPad της στην ετήσια λίστα που ανακοινώνει το J.D. Power και είναι βασισμένη στις προτιμήσεις των καταναλωτών της Αμερικής.

Για ακόμη μια φορά το iPad και η Apple βρίσκεται στην κορυφή αφήνοντας την Samsung στην δεύτερη θέση. Η φετινή μελέτη έβγαλε ένα πολύ σημαντικό πόρισμα γενικά για την αγορά των tablets.

jd-power-tablet-satisfaction-2014-01

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως φέτος είχαμε περισσότερες οικονομικές μάρκες να εισέρχονται στην εν λόγω αγορά κάτι που μείωσε τις τιμές στα tablets. Μαζί όμως με αυτή την μείωση μειώθηκε και ο βαθμός ικανοποίησης των καταναλωτών.

Εξαίρεση στον κανόνα ήταν για ακόμη μια φορά η Apple που στοχεύει πάντα στην ποιότητα και πλέον αυτό το γεγονός φαίνεται να το εκτιμούν ακόμη περισσότερο οι καταναλωτές.

Να τονίσουμε πως οι μελέτη έγινε με βάση 2.513 κατόχους tablets που το απέκτησαν σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η βαθμολογία γίνεται με βάση την 1) απόδοση 2) ευκολία στην χρήση 3) χαρακτηριστικά 4) σχεδιασμό και ποιότητα 5) κόστος

Η Apple συγκέντρωσε το μεγαλύτερο σκορ, 830, έχοντας τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες πλην μιας, αυτής του κόστους. Η Samsung ήρθε δεύτερη με συνολικό σκορ 822 έχοντας ποσοστά πάνω του μέτριου στις κατηγορίες χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και κόστους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.