ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iPhone κερδίζει σημαντικό έδαφος πλέον και στην Ευρώπη

Το iPhone κερδίζει σημαντικό έδαφος πλέον και στην Ευρώπη

galaxys3andsamsung1-640x427

Η Ευρώπη το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο έγινε η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για την Apple μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η εταιρεία στην Κίνα.

Ο βασικός λόγος σύμφωνα με την έκθεση που ανακοίνωσε σήμερα η Kantar – εταιρεία αναλύσεων είναι η μεταστροφή των Android χρηστών στο iOS.

Έτσι λοιπόν περισσότεροι από 30% των καταναλωτών μετανάστευσαν από το Android στο iOS στην Ευρώπη κάτι που οδήγησε το iOS να καταλαμβάνει το 20.3% της αγοράς σε 5 τουλάχιστον μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις – Άνοδος δλδ της τάξης του 1.8% σε σύγκριση με το 2014.

Δείτε το γράφημα παρακάτω:

android-switchers-640x334

To μερίδιο από την άλλη πλευρά του Android έπεσε κατά 3.1% σε σύγκριση με πέρυσι αν και ακόμη είναι το μεγαλύτερο και με διαφορά με ένα ποσοστό που αγγίζει το 68.4%.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.