ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To iPhone 6 φημολογείται πως θα καταφθάσει νωρίτερα φέτος

To iPhone 6 φημολογείται πως θα καταφθάσει νωρίτερα φέτος

iPhone-6-concept-Federico-Ciccarese-001

To iPhone 6 ίσως κάνει φέτος νωρίτερα το ντεμπούτο του στην αγορά από ότι το περιμένουμε σύμφωνα με έκθεση του αναλυτή Abhey Lamba της Mizuho Securities.

Ο αναλυτής εξετάζοντας τις πηγές τους σε Ασία και Ιαπωνία παρατήρησε πως ένα λανσάρισμα κοντά στον Ιούλιο ίσως γίνει φέτος γεγονός αν και είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάρα αυτά η παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνει από τώρα έντονη κινητικότητα κάτι που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αναλυτής και όχι άδικα πιστεύει πως αν η Apple καταφέρει να κινήσει τους τροχούς τους γρηγορότερα φέτος θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα μιας και η διάθεση των νέων iPhones θα έχει ομαλοποιηθεί για την περίοδο των εορτών.

Στην ίδια έκθεση παρατηρούμε επίσης την ίδια εικασία σχετικά με την μεγαλύτερη οθόνη του iPhone καθώς και το γεγονός του ότι ίσως η Apple λανσάρει 2 μοντέλα παράλληλα ένα με 4.7 ίντσες και ένα με 5.5 ίντσες.

Σχετικά με το iWatch ο αναλυτής πιστεύει πως θα το δούμε το δεύτερο μισό του 2014.

Η μόνη ένταση σε ένα γρηγορότερο λανσάρισμα του iPhone 6 έχει να κάνει με την οθόνη από ζαφείρι που αναμένουμε να δούμε. Η Apple έχει κίνηση γη και ουρανό για να καταφέρει να ξεκινήσει την παραγωγή στον νέο της εργοστάσιο αλλά αμφιβάλουμε αν η παραγωγή θα φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα μέχρι τον Ιούλιο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.