ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To iPhone 7 κερδίζει σε επιδόσεις πραγματικής χρήσης και το νέο Galaxy S8

To iPhone 7 κερδίζει σε επιδόσεις πραγματικής χρήσης και το νέο Galaxy S8

Στιγμιότυπο 2017-04-12, 10.28.04 μμ

Αν και δεν ξέρουμε πότε η Samsung θα “τολμήσει” να δώσει και σε εμάς ένα review unit για να κάνουμε και εμείς ένα τέτοιο συγκριτικό και πολλά ακόμη, στο παρακάτω βίντεο πάντως το iPhone 7 κερδίζει το νέο Galaxy S8 σε επιδόσεις καθημερινής χρήσης.

Η νέα ναυαρχίδα λοιπόν της Samsung που όπως έχουμε πει έρχεται με τον νέο Qualcomm επεξεργαστή και σε ότι αφορά benchmark test κερδίζει και μάλιστα εύκολα το iPhone 7.

Όπως όλα δείχνουν όμως όταν το συγκριτικό γίνεται με παραδείγματα καθημερινής χρήσης τότε το 7 μηνών iPhone 7 παραμένει βασιλιάς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το S8 είναι απίστευτα γρήγορο και με πολύ καλές επιδόσεις στα γραφικά – Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι μπορεί να παίξει σε emulator παιχνίδια του GameCube σε πλήρη ταχύτητα!!

Σίγουρα λοιπόν αυτή την στιγμή είναι το γρηγορότερο Android smartphone στην αγορά αλλά το iPhone έρχεται να αποδείξει για ακόμη μια φορά πως η ωμή ισχύ δεν είναι το παν αν αυτή δεν συνοδεύετε και από ένα άριστο λογισμικό.

Στο βίντεο λοιπόν παρακάτω παρατηρούμε πως παρά τους λιγότερους πυρήνες και τον χαμηλότερο συγχρονισμό το iPhone 7 Plus μπορεί να χειριστεί καθημερινές ενέργειες του χρήστη πολύ καλύτερα από το νέο S8 της Samsung.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.