ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To iTransmission o BitTorrent client αναβαθμίστηκε για το iOS 7, ARM64 συσκευές

To iTransmission o BitTorrent client αναβαθμίστηκε για το iOS 7, ARM64 συσκευές

itransmission

Πολύ ευχάριστα τα νέα σήμερα για τους jailbreakers μιας και ο δημοφιλής BitTorrent client iTransmission αναβαθμίστηκε για να υποστηρίξει πλήρως το iOS 7 και τις νέες ARM64 συσκευές.

Η εφαρμογή λοιπόν πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα για τα νεότερα μοντέλα iPhone και iPad. Για όσους δεν γνωρίζουν την εν λόγω να τονίσουμε πως λειτουργεί ακριβώς με παρόμοιο τρόπο όπως και η αντίστοιχη στο desktop επιτρέποντας σας την λήψη και την διαχείριση των torrent downloads στην iOS συσκευή σας. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η 4η και μακράν η καλύτερη του προγραμματιστή.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος χαρακτηριστικά:

“iTransmission has been remade for iOS 4-7.x with 64 bit support and a brand new UI for iOS 7 along with some much needed features. Magnet links have been fixed properly in this version. iTransmission is a native iOS Bit Torrent Client designed to be used with ease.”

Μπορεί η εμφάνιση να είναι απλή και λιτή αλλά η χρηστικότητα της και η λειτουργία της την κάνει μια από τις καλύτερες λύσεις που έχετε σε αυτή την κατηγορία.

Το iTransmission 4 θα το βρείτε στο Cydia, στο BigBoss repo, εντελώς δωρεάν.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.