ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To iWatch θα έρθει σε 2 μεγέθη και θα έχει ασύρματη φόρτιση;

To iWatch θα έρθει σε 2 μεγέθη και θα έχει ασύρματη φόρτιση;

iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες για το επερχόμενο iWatch της Apple πίσω το 2013 όλοι αναρωτιούνται πως αυτό θα μοιάζει εξωτερικά. Θα έχει την εμφάνιση ενός τυπικού ρολογιού όπως είδαμε σε αντίστοιχα smartwatches της Samsung και της Motorola ή θα μοιάζει περισσότερο με ένα fitness band όπως το Fuelband της Nike;

Επίσης το δεύτερο μεγάλο ερώτημα είναι τι χαρακτηριστικά θα έχει.

Οι αναφορές που έχουμε τον τελευταίο καιρό και που προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις είναι πολλές και χθες όπως σας αναφέραμε ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo έδωσε στην δημοσιότητα την δική του έκθεση που μέχρι στιγμής φαντάζει να είναι και η πιο ακριβής.

Ο αναλυτής πιστεύει πως το iWatch της Apple θα γίνει διαθέσιμο σε 2 μεγέθη θα έχει ως μεγάλο του χαρακτηριστικό την ασύρματη φόρτιση και θα είναι πολύ μοδάτο.

Πιο συγκεκριμένα οι ίντσες που αναμένει να δει ο αναλυτής είναι οι 1.3 και 1.5 με μια εύκαμπτη AMOLED οθόνη με προστασία από ζαφείρι έτσι ώστε να αποφεύγονται με τον καλύτερο τρόπο η γρατσουνιές. Εσωτερικά θα έχουμε μια σειρά από βιομετρικούς αισθητήρες ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως πιστεύει πως θα δούμε και ένα NFC chip/ασύρματη φόρτιση.

Πολλά μηχανικά μέρη του θα είναι κατασκευασμένα από liguid metal – την τεχνολογία που εδώ και χρόνια έχει η Apple αλλά που την έχουμε δει στην πράξη μόνο στο εξάρτημα αφαίρεσης της Sim κάρτας σε κάθε iPhone. H μπαταρία του θα είναι στις 200-250mAh και θα δίνει αυτονομία μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο smartwatch της αγοράς.

Εμφανισιακά θα είναι λεπτό και ελαφρύ και ο σχεδιασμός του θα έχει πολλά στοιχεία μόδας που θα το κάνουν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό άμεσα.

Όπως έχουμε ξανά τονίσει όλοι περιμένουν την εμφάνιση του κατά τον Σεπτέμβριο με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για 65 εκατομμύρια iWatch που θα διαθέσει αρχικά η Apple στην αγορά.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.