ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To iWatch θα έρθει σε 3 μοντέλα, 2 μεγέθη και το ένα μόνο θα έχει κρύσταλλο από ζαφείρι;

To iWatch θα έρθει σε 3 μοντέλα, 2 μεγέθη και το ένα μόνο θα έχει κρύσταλλο από ζαφείρι;

iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

Το φημολογούμενο iWatch της Apple σύμφωνα με νέες διαρροές αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικά μοντέλα και σε 2 μεγέθη, ένα με 1.6 ίντσες και ένα με 1.8 ίντσες. Η νέα αυτή αναφορά μας έρχεται από την εφημερίδα Economic Daily η οποία υποστηρίζει πως και τα 3 μοντέλα είναι στην διαδικασία παραγωγής με το μεγαλύτερο μέγεθος όμως μόνο να έχει μια οθόνη που θα επικαλυφθεί από κρύσταλλο από ζαφείρι.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, γνωστός για τις έγκυρες προβλέψεις του, έκανε λόγω πίσω τον Απρίλιο πως το iWatch θα ερχόταν σε 2 διαφορετικά μεγέθη ένα για άντρες και ένα για γυναίκες. Με βάση αυτό σήμερα είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως μόνο ένα από τα δύο θα έχει κρύσταλλο από ζαφείρι.

Συγκεκριμένα λοιπόν η Economic Daily αναφέρει:

“Η βασική διαφορά μεταξύ των δύο 1.8 ιντσών iWatch μοντέλων θα είναι πως το ένα θα έχει ενσωματωμένη μια οθόνη με επικάλυψη από ζαφείρι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ενώ το άλλο όχι.”

Έτσι λοιπόν από τα 3 μοντέλα αυτό με τις 1.8 ίντσες θα ακολουθήσει την ανθεκτικότητα του iPhone 6 ενώ τα άλλα 2 μοντέλα όχι. Και τα 3 όμως αναμένεται να έχουν εύκαμπτες AMOLED οθόνες.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.