ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / To Microsoft Office για το iPad είναι επιτελούς γεγονός

To Microsoft Office για το iPad είναι επιτελούς γεγονός

Office-for-iPad-teaser-004

Οι φήμες επιτέλους επιβεβαιώθηκαν και ο νέος CEO της Microsoft Satya Nadella ανακοίνωσε και επίσημα την διάθεση του Office για το iPad σε εκδήλωση τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο San Francisco.

Τόνισε μάλιστα πως δεν πρόκειται για μια Windows εφαρμογή που απλά έχει μεταφερθεί στο iPad αλλά για 3 ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές, Word, Excel και Powerpoint, για το iOS.

Office-for-iPad-teaser-006

Και οι τρεις θα είναι δωρεάν και θα σας επιτρέπουν να ανοίξετε και δείτε τα διάφορα έγγραφα σας. Αν τώρα θέλετε να κάνετε επεξεργασία αυτών θα πρέπει να είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Office 365.

Office-for-iPad-teaser-007

O Nadella είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι ένα πανέμορφο set εφαρμογών. Αυτή είναι η δική μας υπόσχεση για το Office 365 σε όλες τις πλατφόρμες” επίσης τόνισε πως μέχρι στιγμή οι συνδρομητές της υπηρεσίας Office 365 φτάνουν τα 3.5 εκατομμύρια.

Πηγαίνετε λοιπόν στο App Store και κατεβάστε σήμερα τα Microsoft WordMicrosoft Excel και Microsoft PowerPoint

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.