ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To “Mikoto” φέρνει το Springtomize στις εφαρμογές της iOS συσκευή σας [Video]

To “Mikoto” φέρνει το Springtomize στις εφαρμογές της iOS συσκευή σας [Video]

Screen Shot 2014-07-29 at 1.34.21 AM

To Mikoto είναι ένα νέο jailbreak tweak το οποίο σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε διάφορα στοιχεία των εφαρμογών σας στο App Store καθώς και τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές του iPhone σας. Είναι λοιπόν στην ουσία παρόμοιο με το Springtomize με την έννοια πως μπορείτε να επεμβείτε σε διάφορα χαρακτηριστικά μέσα στις εφαρμογές σας όμως.

Το Mikoto δεν θα το βρείτε διαθέσιμο στο BigBoss repo αλλά ούτε και στο ModMyi repo; Βρίσκεται μόνο σε repository τρίτου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω της παρουσίασης του:

Για να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε θα πρέπει να προσθέσετε την Cydia repo διεύθυνση: http://cydia.angelxwind.net. Έχει αρκετό ενδιαφέρον και πολλοί από εσάς θα το βρείτε και ιδιαίτερα χρηστικό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.