ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / To Office για το iPad έρχεται στο πρώτο μισό αυτού του χρόνου

To Office για το iPad έρχεται στο πρώτο μισό αυτού του χρόνου

Office-365-Home-Premium-One-office-five-devices

To εδώ και καιρό φημολογούμενο Office για το iPad δεν είναι νεκρό και θα το δούμε πολύ σύντομα να υλοποιείται σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες το ZDNet το οποίο πιστεύει πως θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά πολύ συντομότερα από ότι πιστεύουν πολύ και ποιο πριν από την αναμενόμενη touch έκδοση της Microsoft.

Για χρόνια η Microsoft ανέφερε πως δούλευε πάνω σε μια έκδοση της δημοφιλής σουίτας για το iPad αλλά κάθε χρόνο δεν βλέπαμε να υλοποιείτε κάτι. Μια εφαρμογή του Office για το iPhone έκανε την εμφάνιση του πέρυσι προσφέροντας όμως μειωμένη χρηστικότητα.

Το ZDNet αναφέρει χαρακτηριστικά:

“To Office για το iPad το οποίο έχει την κωδική ονομασία “Miramar” δεν είναι νεκρό ως project. Μάλιστα θα το δούμε να παρουσιάζεται στο κοινό νωρίτερα της έκδοσης touch που ετοιμάζει η Microsoft με την κωδική ονομασία “Gemini”. Όλα αυτά προέρχονται από έγκυρες πηγές μέσα από την εταιρεία. Ο Ballmer είχε δώσει το ΟΚ ώστε να κυκλοφορήσει με το που είναι έτοιμο χωρίς κάποια καθυστέρηση. Με βάση αυτό θα κάνει την εμφάνιση του το πρώτο μισό αυτού του χρόνου”

Το site δεν γνωρίζει πως η Microsoft έχει σκοπό να κάνει διαθέσιμο το Office για το iPad αλλά μάλλον θα απαιτεί εγγραφή στην υπηρεσία της Microsoft 365 και θα έχει άριχτη σχέση με την OneDrive cloud υπηρεσία της εταιρείας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.