ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Pangu jailbreak είναι συμβατό με την iOS 7.1.2

To Pangu jailbreak είναι συμβατό με την iOS 7.1.2

Screen-Shot-2014-06-23-at-1.13.17-PM-1024x663

H νέα αναβάθμιση του iOS έγινε διαθέσιμη πριν λίγες μέρες φέρνοντας το λογισμικό της Apple στην έκδοση 7.1.2. Άμεσα λοιπόν πέρα από την ίδια την αναβάθμιση όλοι αναρωτήθηκαν αν το πρόσφατο jailbreak εργαλείο με το όνομα Pangu θα ήταν συμβατό με την έκδοση αυτή και θα συνέχιζε να προσφέρει untethered jailbreak στις συσκευές.

Η ομάδα του νέου αυτού jailbreak εργαλείου κινήθηκε άμεσα και έτσι επιβεβαιώθηκε η συμβατότητα του κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση του iOS και να κάνετε εν συνεχεία jailbreak το iPhone, iPad, ή iPod Touch σας.

Αν είστε από Windows μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας βήμα βήμα για το πως να κάνετε jailbreak την συσκευή σας εδώ, ενώ αν είστε από Mac θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες μας εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.