ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To QuickContacts σας δίνει πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές από το Spotlight

To QuickContacts σας δίνει πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές από το Spotlight

Screen Shot 2014-01-25 at 3.30.51 PM

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχετε πρόσβαση στις επαφές σας στην iOS συσκευή σας αν και εφόσον αυτή έχει γίνει jailbreak χάρη σε μια σειρά από tweaks που κυκλοφορούν.

Το QuickContacts όμως είναι το πρώτο tweak που σας μεταφέρει αυτή την πρόσβαση και συγκεκριμένα τις αγαπημένες σας επαφές στο Spotlight Search.

Δημιουργοί του είναι οι Joshua Lee Tucker και Kyler Phillips που σκέφτηκαν αυτόν τον πολύ αποτελεσματικό και χρηστικό τρόπο για να καλείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας απλά ένα gesture στην Home Screen του iPhone σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω tweak εν λειτουργία:

Μοναδικό μειονέκτημα του είναι πως αν σε μια επαφή έχετε παραπάνω από έναν αριθμό το tweak δεν δίνει την επιλογή να επιλέξετε ποιος θα εμφανιστεί και απλά επιλέγει αυτόματα τον πρώτο που θα βρει.

Το QuickContacts θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo στην τιμή των $1.99

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.