ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To Skype φέρνει το messanging στον καρπό σας

To Skype φέρνει το messanging στον καρπό σας

Η Microsoft έχει ενημερώσει την  Skype εφαρμογή της για iOS , φέρνοντας μαζί την υποστήριξη για το ρολόι της Apple πάνω στην ώρα για την ημέρα της εμφάνισης του.

Με τη σημερινή ενημέρωση, οι χρήστες του Skype θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τις συνομιλίες τους πάνω στο Apple Watch χρησιμοποιώντας ομιλία στα κείμενα, emoticons, ή έτοιμες απαντήσεις. Εδώ είναι η πλήρης ανάλυση του τι νέο υπάρχει στο Skype για το iPhone έκδοση 5.12.2:

6bf65cd73a86bb0468aa135a6d26a934

*Απάντηση σε μηνύματα για  Apple Watch σας, χρησιμοποιώντας  φωνή σε κείμενο, emoticons ή γρήγορες  έτοιμες απαντήσεις.
*Ξεκινήστε συνομιλίες με τις αγαπημένες σας επαφές στο  Apple Watch  σας ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα εν κινήσει
*Γενικές  Βελτιώσεις
Προφανώς, η εμπειρία μηνυμάτων με το Skype για το  Apple ρολόι σας δεν πρόκειται να είναι τόσο ισχυρή όσο η πλήρης εφαρμογή, αλλά αυτό φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να συμβαδίσουν με λιγότερα αλλά να συμμετέχουν συζητήσεις ωστόσο.

Σχολιασμός στο Forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.