ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To Sphero 2.0 έφτασε και στην Ελλάδα

To Sphero 2.0 έφτασε και στην Ελλάδα

804-06-APP-Sphero-2-Sphero-V2---Robotic-Ball-Gaming-Device

Παιχνίδι
Αναβαθμισμένο με νέα μηχανή, το Sphero 2.0 είναι ικανό να κυλάει με ταχύτητες έως 3,5 χλμ/ώρα. Με τέτοια ταχύτητα σίγουρα δεν μαζεύει χόρτα! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Με το Sphero ένας ολοκαίνουργιος κόσμος παιχνιδιού σάς περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Εκμάθηση
Το Sphero είναι ένα διαδραστικό και ελκυστικό ρομπότ που φέρνει τον προγραμματισμό έξω από τον υπολογιστή και τον βάζει μέσα στην αληθινή ζωή. Με περισσότερα από δέκα διαφορετικά προγραμματιστικά περιβάλλοντα και με εφαρμογές όπως το MacroLab, ακόμα και τα παιδιά από 8 ετών μπορούν να μάθουν βασικό προγραμματισμό.

Ανακάλυψη
Δημιουργήστε σιρκουί αγώνων και οδηγήστε γύρω γύρω από τους φίλους σας, μετατρέψτε το σαλόνι σας σε ένα βιντεοπαιχνίδι με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και αναβαθμίστε τα βραδινά σας οικογενειακά βιντεοπαιχνίδια με την ευχαρίστηση των πολλαπλών παικτών.

Αξεσουάρ
Το Sphero 2.0 συνοδεύεται από δύο ράμπες για να ξεφεύγετε στον αέρα από τη στιγμή που θα το βγάλετε από τη συσκευασία. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες ή ακόμα και να το ντύσετε με το κάλυμμα Nubby για μεγαλύτερη προστασία αλλά και για δυνατότητα κύλισης εκτός δρόμου. Το παιχνίδι αρχίζει.

Παιχνιδιάρικη συντροφιά
Με περισσότερες από 25 εφαρμογές διαθέσιμες για το Sphero, θα σας τελειώσει η διάθεση για παιχνίδι πολύ πριν από τα ίδια τα διαθέσιμα παιχνίδια. Το Sphero λειτουργεί με συσκευές (iPad, iPhone, iPod touch) με iOS 4.0 και άνω.

Το Sphero 2 θα το βρείτε διαθέσιμο από την iSystem στην τιμή των 119,00 € εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.