ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / To Teardown του νέου Mac Pro αποκαλύπτει πως η CPU μπορεί να αναβαθμιστεί

To Teardown του νέου Mac Pro αποκαλύπτει πως η CPU μπορεί να αναβαθμιστεί

mac-pro-teardown-01

H Αpple νωρίτερα αυτό τον μήνα διέθεσε στην αγορά το νέο της πανίσχυρο Mac Pro και οι πρώτες παραγγελίες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στους αγοραστές του. Το Other World Computing  παρουσίασε σήμερα ένα γρήγορο teardown του μηχανήματος μέσω του MacRumours. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα πιο αναλυτικό είναι η αλήθεια αλλά από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται πως η CPU,  Intel Xeon E5, μπορεί να αναβαθμιστεί και μετά την αγορά του μηχανήματος.

Η Apple προσφέρει μια σειρά από CPU αναβαθμίσεις πριν την αγορά του σε 6-core, 8-core, και 12-core  που θα αυξήσουν την συνολική τιμή του από $500 μέχρι τα $3500. Η σημερινή όμως αναφορά του OWC είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και οι χρήστες των νέων Mac Pro θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον επεξεργαστή του μηχανήματος και αργότερα και σίγουρα πιο οικονομικά.

mac-pro-teardown-04

mac-pro-teardown-07

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.