ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / To Twitter εργάζεται στην εφαρμογή Periscope για το Apple TV

To Twitter εργάζεται στην εφαρμογή Periscope για το Apple TV

Το Twitter ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια έκδοση του Periscope live streaming, μία εφαρμογή για το Apple TV. Μια νέα έκθεση, με ανώνυμες πηγές, υποστηρίζει ότι μια τέτοια εφαρμογή βρίσκεται στα σκαριά, κρυφά όμως.

periscope

 

Σύμφωνα με το TechCrunch:

“Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με ακρίβεια την λειτουργικότητα της εφαρμογής, είναι πιθανό να επικεντρωθεί στην παρακολούθηση streams. To Periscope έκανε ορατά τα βίντεο στο διαδίκτυο, τον Ιούνιο, χωρίς την ικανότητα να μεταδίδονται και έτσι και το Apple TV θα μπορούσε να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο.”

Η έκθεση δεν προσφέρει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη φημολογούμενη εφαρμογή, και δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμη για το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει. Το άρθρο εικάζει ότι μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου της Apple στο Σαν Φρανσίσκο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.