ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Zeppelin αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του iOS 7

To Zeppelin αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του iOS 7

Zeppelin-Batman

Οι χρήστες του iPhone που επιθυμούν να αλλάξουν το logo του πάροχο τους με ένα δικό τους θα χαρούν ιδιαίτερα σήμερα μιας και το δημοφιλής tweak Zeppelin αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει το iOS 7. Το tweak μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα από τις Ρυθμίσεις του iPhone σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε respring την συσκευή σας.

Υπάρχουν μια σειρά από logos που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως τα Abstergo, Android, Aperture Science, Apple, Assassin’s Creed, Autobots, Batman, Beats By Dre, Cloud, Dark Knight, Deceptions, Nike, Pac-Man, Space Invaders, Storm Trooper, Superman, Triforce, και Windows. Θα βρείτε και ένα μεγάλο αριθμό icon σε πακέτα του Cydia το οποίο ακόμη περιμένουμε να αναβαθμιστεί για το iOS 7.

Zeppelin-logos

Το Zeppelin είναι δωρεάν και θα το βρείτε στο repo repo.alexzielenski.com. Η πλήρης αναβάθμιση του θα γίνει στο repo ModMyi.

Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως το συγκεκριμένο tweak δεν είναι συμβατό με A7 συσκευές.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.