ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η 2η beta του tvOS 10.2.2 για το Apple TV έγινε διαθέσιμη

Η 2η beta του tvOS 10.2.2 για το Apple TV έγινε διαθέσιμη

tvos-10-1

Η Apple κυκλοφόρησε την 2η beta του tvOS 10.2.2 για το Apple TV. Η νέα αυτή beta επιτρέπει στους εγκεκριμένους προγραμματιστές να κάνουν διάφορα τεστ των εφαρμογών τους με την επερχόμενη νέα έκδοση λογισμικού για το Apple TV.

H tvOS 10.2.2 beta ακολουθεί την κυκλοφορία της  tvOS 10.2.1 που δόθηκε πριν λίγο καιρό στο ευρύ κοινό. Και οι δύο αυτές εκδόσεις εστιάζουν σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις αποδόσεων στο παρασκήνιο και δεν φέρνουν κάποιο νέο χαρακτηριστικό.

Να τονίσουμε πως αυτή την στιγμή όσοι προγραμματιστές προσπάθησαν να εγκαταστήσουν την εν λόγω beta αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα που πιστεύουμε πως η Apple θα διορθώσει άμεσα για την ομαλή διάθεση της έκδοσης αυτής.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.