ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η tvOS 11 developer beta 7 για το Apple TV διαθέσιμη και δείχνει 4Κ Apple TV

Η tvOS 11 developer beta 7 για το Apple TV διαθέσιμη και δείχνει 4Κ Apple TV

screen-shot-2016-09-12-at-8-55-27-pm

Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο την 7η beta του tvOS 11 για τους προγραμματιστές και για το 4ης γενιάς Apple TV.

To tvOS 11 μπορεί να μην έχει κάποιο εντυπωσιακό νέο χαρακτηριστικό αλλά αν μη τι άλλο οι νέες προσθήκες όπως ο συγχρονισμός της Home Screen, τα αυτόματα dark και light modes, η πλήρη υποστήριξη των AirPods αλλά και το νέο AirPlay 2 πρωτόκολλο σίγουρα δίνουν έναν άλλο αέρα ανανέωσης στην συσκευή.

Για πρώτη φορά μέσα σε αυτή την beta εμφανίζεται η κωδική ονομασία του “J105a,” που όπως είχε αποκαλυφτεί νωρίτερα είναι η κωδική ονομασία του 4K Apple TV.

Ο προγραμματιστής Guilherme Rambo, που έκανε πολλές αποκαλύψεις μέσα από το HomePod firmware που κατά λάθος διέρρευσε από την Apple στους προγραμματιστές, ήταν αυτός που για ακόμη μια φορά ανακάλυψε αυτή την κωδική ονομασία αρχείου “J105a.” μέσα σε αυτή την νέα beta.

Screen Shot 2017-08-21 at 22.26.04

Η tvOS 11 beta 3 είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμη μόνο για τους προγραμματιστές αλλά αναμένουμε πως και η public beta έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες ημέρες.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.