ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Tweetbot 2 και 3 για το iOS δέχονται σημαντική αναβάθμιση για την συνέχιση της λειτουργίας τους

Tweetbot 2 και 3 για το iOS δέχονται σημαντική αναβάθμιση για την συνέχιση της λειτουργίας τους

maxresdefault

Η Tapbots, η προγραμματιστική ομάδα πίσω από το πολύ δημοφιλή Twitter client τόσο για το Mac όσο και για το iOS έκαναν σήμερα διαθέσιμη μια απαραίτητη αναβάθμιση για όλους τους χρήστες του Tweetbot. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν όλες οι mobile εκδόσεις της εφαρμογής θα σταματήσουν να δουλεύουν σύντομα εξαιτίας μιας αλλαγής που ζητήθηκε να κάνουν στην εφαρμογή τους από το Twitter.

A couple weeks ago Twitter’s Platform Operations group contacted us and asked us to make a small change to the way Tweetbot communicates with the Twitter API. This change will have no affect on the way Tweetbot works, however two things will occur once this change goes live. All versions of Tweetbot prior to 2.8.8 or 3.2.2 will stop working and you may need to log into your account again. So make sure you are running the latest versions of the app and be prepared to authenticate your account once more. We will be coordinating with Twitter to make the final change on May 29th at 10 A.M. PST. Stay up to date via our @tweetbot account. Thanks for your continued support!

Οι αναβαθμίσεις λοιπόν τόσο για το iPhone όσο και για το iPad έχουν ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμες έτσι ώστε η εφαρμογή να περάσει την αλλαγή αυτή και να συνεχίσει να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Οι χρήστες που έχουν το iOS 6 και το Tweetbot 2 θα πρέπει να αναβαθμίσουν στην έκδοση 2.8.8 ενώ οι χρήστες του Tweetbot 3 θα βρουν την έκδοση 3.3.2 στο App Store.

H έκδοση για Mac δεν έχει αναφερθεί αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί και αυτή σύντομα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.