ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Tweetbot 3 αναβαθμίστηκε για iPhone με υποστήριξη πολλαπλών εικόνων

Tweetbot 3 αναβαθμίστηκε για iPhone με υποστήριξη πολλαπλών εικόνων

tweetbot-3-iphone

Η Tapbots αναβάθμισε χθες τον δημοφιλή twitter client της Tweetbot 3 για το iPhone. Η αναβάθμιση αυτή μας φέρνει την έκδοση 3.4 που περιέχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής και αποστολή πολλαπλών εικόνων.

Οι χρήστες πλέον μπορούν να δουν αλλά και να κοινοποιήσουν πολλαπλές εικόνες με μεγάλη ευκολία, παρακάτω δείτε και την λίστα των πληρών αλλαγών.

What’s New in Version 3.4
- Support for viewing/posting multiple twitter images (multiple images won’t show up in search or streaming timeline until Twitter enables it in the future)
- Image detail views show corresponding tweet when relevant
- Instagram videos now marked with play icon
- Spanish Localization
- Various bug fixes

Δυστυχώς αυτή η αναβάθμιση δεν φέρνει και υποστήριξη για το iPad και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα έχουμε αναβάθμιση της στο tablet της Apple με νέο σχεδιασμό. Το Tweetbot 3 έγινε διαθέσιμο στο iPhone τον Οκτώβριο του προηγούμενου χρόνου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε για iPhone και iPod Touch στην τιμή των 4,49 € εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.