ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Μεγάλη ληστεία έλαβε χώρα στο κεντρικό κατάστημα της Apple στο Λονδίνο

Μεγάλη ληστεία έλαβε χώρα στο κεντρικό κατάστημα της Apple στο Λονδίνο

regentstreet_hero_2x-780x520

Μια ομάδα ληστών πραγματοποιήσαν επιδρομή στο κεντρικό κατάστημα της Apple στην Regent Street του Λονδίνου. Οι ληστές απείλησαν τον φύλακα με ένα σφυρί και έτσι μια ομάδα 1ο ατόμων μπήκε μέσα κλέβοντας iPhones, iPads και Apple Watches.

H αστυνομία έφτασε σχεδόν άμεσα στο σημείο. 2 iPhone X βρέθηκαν σε σταθμό του μετρό αλλά οι ληστές κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν.

Παρά την επιδρομή αυτή το κατάστημα σήμερα ήταν ανοιχτό χωρίς κάποιο σημάδι φυσικής φθοράς. Η Apple μέχρι και τώρα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση την στιγμή που τέτοιου είδους ληστειών είναι σε έξαρση στο Λονδίνο αυτό τον καιρό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Apple Store στην Αγγλία γίνεται στόχος επιδρομής ληστών μιας και το 2011 μια ομάδα 14 ατόμων είχαν μπει στο κατάστημα της Apple στο Covent Garden και φυσικά η λεία τους ήταν πολύ μεγάλη.

 

 

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά