ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Tο Viber αναβαθμίστηκε για το iOS 7!

Tο Viber αναβαθμίστηκε για το iOS 7!

Viber Promotion

Το Viber, όπως μας είχε ενημερώσει πριν αρκετό καιρό μέσω Twitter αλλά και Facebook ότι είχε υποβάλλει την αναβάθμιση του Viber για την iOS 7. Σήμερα, πριν λίγα λεπτά, έγινε αποδεκτή από την Apple και πια, η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για να την πραγματοποιήσουν όλοι οι iPhone χρήστες.

 

viber

  • Aρχικά, έχουμε έναν ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό του Viber, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του iOS 7 και απαλά χρώματα του μωβ.
  • Επιτέλους, μπορείτε να στείλετε ταυτόχρονα βίντεο και φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να στέλνετε μια-μια τις φωτογραφίες ή τα βίντεο.
  • Block list, μια λίστα οπού μπορείτε να μπλοκάρετε οποιαδήποτε επαφή ή αριθμό εσείς επιθυμείτε ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.
  • Μπορείτε επίσης να στέλνετε μεγαλύτερου μήκους ηχογραφημένα βίντεο-μηνύματα.
  • Και τέλος ορισμένες διορθώσεις.

Εσείς την κατεβάσατε; Αν ναι, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις; Αν όχι, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να την κατεβάσε κατευθείαν μέσω του iTunes ή App Store!

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.