ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Virtual Home: Ένα φανταστικό jailbreak Τοuch ID Tweak

Virtual Home: Ένα φανταστικό jailbreak Τοuch ID Tweak

Virtual-Home-Tweak

Όπως έχουμε ξανά πει σίγουρα όλοι οι κάτοχοι iPhone 5S που έκαναν jailbreak την συσκευή του σίγουρα φανταζόντουσαν πως οι developers του Cydia θα εκμεταλλευόντουσαν την τεχνολογία του Touch ID για να δημιουργήσουν μια σειρά από νέα tweaks.

To Virtual Home είναι ένα από τα πρώτα Touch ID jailbreak tweaks που έγιναν διαθέσιμα για το iPhone 5S και είναι πραγματικά πολύ καλό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις βασικές του λειτουργίες:

Φυσικά θα χρειαστείτε να έχετε ένα iPhone 5S για να εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο tweak μιας και λειτουργεί αποκλειστικά με τον αισθητήρα του Touch ID. To Virtual Home χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο αισθητήρα με τρόπους που η Apple ποτέ δεν είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει.

Κάνοντας tap μια φορά το Home button θα μεταφερθείτε στην Home screen του  iPhone σας με τον ίδιο τρόπο που γίνετε αν πατήσετε το Home Button μια μόνο φορά.

Κάνοντας tap και κρατώντας το Home button, χωρίς να το πιέζεται θα μεταφερθείτε στο iOS 7 app switcher.  Αυτή η ενέργεια είναι η αντίστοιχη με το πιέζατε δύο φορές πολύ γρήγορα το Home Button.

Όπως καταλαβαίνετε μια από τις σημαντικότερες αξίες του εν λόγω tweak είναι ότι θα κρατήσει σε πολύ καλή κατάσταση το Home Button σας μιας και ελάχιστα θα χρειαστείτε να το πατάτε πλέον.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Virtual Home δωρεάν από το repo του BigBoss.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.