ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Walt Mossberg: Τέλος εποχής για τον πιο αγαπημένο δημοσιογράφο του Steve Jobs

Walt Mossberg: Τέλος εποχής για τον πιο αγαπημένο δημοσιογράφο του Steve Jobs

Mossbergjobsji1-780x556

O Walt Mossberg, είναι ένας πολυβραβευμένος αρθρογράφος τεχνολογίας και ένας από τους πιο αγαπημένους του Steve Jobs. Ο Walt πλέον κλείνει τον κύκλο αυτής της φανταστικής δουλειάς που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και πλέον συνταξιοδοτείτε.

Αυτή την στιγμή έχει την θέση του executive editor στο The Verge και στο Recode ενώ το όνομα του είναι από τα πιο γνωστά μιας και αρθρογραφεί από 1991 στον χώρο της τεχνολογίας ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τα Podcasts αλλά και τα συνέδρια.

Ο ίδιος ήταν από τους πιο αγαπημένους δημοσιογράφους του Steve Jobs με τον δεύτερο να τρέφει μια τεράστια εκτίμηση για την δουλειά και το έργο του.

Ο Mossberg έμεινε στην ιστορία όταν κατάφερε να φέρει σε κοινή συνέντευξη τον Steve Jobs και τον Bill Gates.

Δείτε την θρυλικά αυτή συνέντευξη παρακάτω:

Σίγουρα τα άρθρα του Mossberg αλλά και η προσωπικότητα του θα λείψουν από όλους μας!!!

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.