ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / WatchBoard: Ένα νέο Apple Watch SpingBoard για το iPhone και το iPad

WatchBoard: Ένα νέο Apple Watch SpingBoard για το iPhone και το iPad

WatchBoard-Featured-1024x908

O  Aaron Ash, ο δημιουργός του θρυλικού πλέον jailbreak tweak με την ονομασία Barrel, επιστρέφει με ένα νέο tweak με την ονομασία WatchBoard. To WatchBoard όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι βασισμένο στο Apple Watch UI και αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση αυτής της διεπαφής μέχρι σήμερα για συσκευές iOS.

Η μεγάλη εμπειρία του Ash σε θέματα σχεδιασμού και ρυθμίσεων είναι εμφανή και σε αυτό το tweak. Όχι μόνο αυτό αλλά το ίδιο έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι συμβατό τόσο σε iPhone όσο και σε iPad.

Δείτε την παρουσίαση του παρακάτω:

To WatchBoard θα το βρείτε διαθέσιμο προς $3.99 (BigBoss), μια τιμή που κάποιοι ίσως την κρίνουν υψηλή αλλά όπως είπαμε είναι συμβατό και για το iPad και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα και η αγορά είναι universal. Περιθώρια βελτίωσης έχει ως προς την ομαλότητα στην εναλλαγή των εφαρμογών αλλά πάρα αυτά είναι ένα καλοδουλεμένο tweak που θα εντυπωσιάσει.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.