ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Wozniak: “Η Apple θα είναι ακόμη εδώ και το 2075″

Wozniak: “Η Apple θα είναι ακόμη εδώ και το 2075″

apple-1-team-retouched

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak ανέφερε στην USA Today σήμερα πως το μέλλον της Apple είναι δυνατό και πως η εταιρεία θα είναι παρών και το 2075 μαζί με την Google και Facebook.

“H Apple θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη, όπως η IBM (που ιδρύθηκε το 1911). Δείτε τα χρήματα που έχει – $246.1 δις. Μπορεί να κάνει επενδύσεις όπου θέλει. Θα ήταν ανόητο κάποιος να πιστεύει πως δεν υπάρχει στο μέλλον. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Google και Facebook”

To σχόλιο του αυτό ήταν με αφορμή την έναρξη του Silicon Valley Comic Con που φέτος έχει τίτλο – “To μέλλον της ανθρωπότητας: Που θα είμαστε το 2075″

Τόνισε επίσης πως το μακρύ μέλλον της Apple ήταν κάτι που τόσο αυτός όσο και ο Steve Jobs είχαν προβλέψει από την αρχή και σε κανένα σημείο δεν είχαν αμφιβολία για κάτι τέτοιο. Ιδρύσανε την εταιρεία πιστεύοντας πως θα έμενε για πάντα και έτσι από εκεί και έπειτα λειτουργήσαν και με αυτό τον γνώμονα.

apple-group-with-labels-v2-01

Νωρίτερα ο Woz είχε μια εκδήλωση επανασύνδεσης με την αρχική ομάδα που δημιούργησε τον Apple I υπολογιστή στο γκαράζ του Steve Jobs. 

Παρών δήλωσε και συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen με το εντυπωσιακό να είναι πως μέχρι και σήμερα δεν είχε γνωριστεί από κοντά με τον Wozniak.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.