ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / WSJ: Δύο νέα “μεγάλα” iPhones θα μας παρουσιάσει η Apple εγκαταλείποντας το πλαστικό

WSJ: Δύο νέα “μεγάλα” iPhones θα μας παρουσιάσει η Apple εγκαταλείποντας το πλαστικό

concept-iPhone-6

Μπαίνοντας στο παιχνίδι των φημών για το iPhone 6 η Wall Street Journal αναφέρει σήμερα πως η Apple θα κυκλοφορήσει δύο iPhone συσκευές και φέτος εγκαταλείποντας τον σχεδιασμό του iPhone 5C που τελικά δεν φαίνεται να έπεισε την αγορά όσο θα ήθελε η εταιρεία. Τα νέα αυτά iPhones δεν θα έχουν καμπυλωτές οθόνες και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε καμιά περίπτωση το καλοκαίρι.

Η αναφορά συνεχίζει μιας και οι ρεπόρτερ της WSJ Lorraine Luk, Eva Dou και Daisuke Wakabayashi τονίζουν πως το ένα μοντέλο θα έχει οθόνη μεγαλύτερη από 4 μίση ίντσες ενώ το δεύτερο θα ξεπεράσει τις 5 ίντσες μιας και η Apple θέλει αν και αργοπορημένα να μπει και στον χώρο των Phablets όπου τα κέρδη της Samsung μόνο αμελητέα δεν είναι.

Και τα 2 iPhones θα ακολουθήσουν τον σχεδιασμό του iPhone 5S και θα κάνουν την εμφάνιση τους μετά τον Σεπτέμβριο. Το iPhone με τις μικρότερες ίντσες είναι προ των πυλών της μαζικής κατασκευής του ενώ για το μεγαλύτερο που θα ξεπερνάει τις 5 ίνστες η Apple βρίσκεται σε κατάσταση κάποιον πειραματισμών ακόμη.

Το iPhone 5C θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν μιας και μάλλον ήταν ένα πείραμα της εταιρείας που απέτυχε τονίζουν οι αρθρογράφοι.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.