ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / WSJ: Η Apple θα λανσάρει μια Internet TV υπηρεσία τον Σεπτέμβριο με 25 κανάλια

WSJ: Η Apple θα λανσάρει μια Internet TV υπηρεσία τον Σεπτέμβριο με 25 κανάλια

Jailbreak-the-Apple-TV-2-With-Seas0nPass

Η The Wall Street Journal αναφέρει πως η Apple είναι σε προχωρημένες συζητήσεις έτσι ώστε να λανσάρει μια online υπηρεσία τηλεόρασης τον Σεπτέμβριο με περίπου 25 κανάλια αρχικά συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως αυτά του ABC, CBS, και FOX.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στο WWDC τον Ιουνίου με το περιεχόμενο αυτό να γίνεται διαθέσιμο μέσω Apple TV, iPhone και iPad.

To άρθρο επίσης αναφέρει πως Comcast και Apple δεν φαίνεται να τα βρίσκουν μετά από χρόνια συνομιλιών και έτσι το NBCUniversal δεν θα συμπεριληφθεί.

Στα υπόλοιπα κανάλια φυσικά δεν θα λείπει και η Disney στην οποία ανήκει επίσης και το δημοφιλές ESPN.

H υπηρεσία αυτή θα είναι συνδρομητική με ένα κόστος τα $30 – $40 το μήνα, μια τιμή ανταγωνιστική για τα δεδομένα της Αμερικής.

Οι φήμες λοιπόν συνεχίζονται για το τι σκέφτεται τελικά η Apple για την τηλεόραση και έχουν ξεκινήσει πιο δυναμικά μετά την κίνηση της Apple να μείωση το τρέχον μοντέλο του Apple TV στα $69. Κάποιοι βλέπουν την είδηση λανσαρίσματος μιας Internet υπηρεσίας τηλεόρασης από την Apple με σκεπτικισμό και την χαρακτηρίζουν ως το πλάνο Β για την εταιρεία μιας και όπως όλα δείχνουν οι συνομιλίες με μεγάλα στούντιο περιεχομένου δεν έχουν καρποφορήσει ακόμη για κάτι πιο δραστικό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.