ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / WSJ: Το επόμενο iPhone θα έχει ενσωμάτωση της Force Touch τεχνολογίας

WSJ: Το επόμενο iPhone θα έχει ενσωμάτωση της Force Touch τεχνολογίας

iPhone-6

Η The Wall Street Journal αναφέρει με δημοσίευμα της πως η Apple θα συμπεριλάβει την Force Touch τεχνολογία της, που θα δίνει την δυνατότητα στην συσκευή να ξεχωρίζει την πίεση των taps στην οθόνη, με έναν ανάλογο τρόπο που έχουμε πλέον στα νέα μοντέλα των MacBook, MacBook Pro αλλά και στο Apple Watch.

Eπίσης το άρθρο κάνει λόγο και για μια νέα χρωματική επιλογή που σκέφτεται να φέρει η Apple στην γραμμή των iPhone αυτή του ροζ (ναι καλά διαβάσετε).

Τέλος το όνομα του “iPhone 6s” φαίνεται να είναι το επικρατέστερο για της νέας γενιάς iPhone που λογικά θα δούμε προς το τέλος του χρόνου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως η Apple θα ενσωματώσει την Force Touch τεχνολογία στο επόμενο iPhone. Τόσο το Apple Insider όσο και Ταϊβανέζικα media που έχουν εικόνα ευκολότερη της παραγωγικής αλυσίδας της Apple έχουν αναφέρει κάτι παρόμοιο.

Επιπλέον τα νέα iPhones μάλλον θα έχουν και 2GB RAM ακολουθώντας το παράδειγμα του iPad Air 2 και ίσως και την Apple SIM.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.