ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / WSJ: iPhone 6 και το νέο iPad Air έρχονται το φθινόπωρο

WSJ: iPhone 6 και το νέο iPad Air έρχονται το φθινόπωρο

ADR_Iphone6_01

Τα νέα προϊόντα της Apple συμπεριλαμβανομένου του iPhone 6 και του iPad Air 2 αναμένονται το ερχόμενο φθινόπωρο σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Το ζήτημα όμως είναι αν μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο, η Apple μπορεί να ετοιμάσει κάτι που θα μας εκπλήξει και θα κάνει αισθητή τη διαφορά των νέων συσκευών από τους προκάτοχους.

Δεδομένο είναι ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να αυξήσει την παραγωγική διαδικασία σε Ταϊβάν και Κίνα και αυτό φαίνεται από τις προσλήψεις εκατοντάδων νέων μηχανικών που πραγματοποιεί η εταιρεία του Κουπερτίνο για το λανσάρισμα νέων συσκευών, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Μάλιστα, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple «κλέβει» μηχανικούς από την αντίπαλη εταιρεία παραγωγής smartphones, την HTC. Πού σκοπεύει λοιπόν αυτή η επιθετική στρατηγική;

Οθόνη από ζαφείρι

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν δύο μεγαλύτερα -όσον αφορά την οθόνη- iPhones μέσα στο χρόνο, ενώ οι αναλυτές συμπεραίνουν ότι η εταιρεία θα φέρει κι άλλα προϊόντα στην αγορά, όπως άλλωστε κάνουν οι ανταγωνιστές της, όπως η Samsung.

Επιπλέον, σχετικά με τα χαρακτηριστικά, περιμένουμε smartphone 4 ιντσών και phablet 5 ιντσών, χειρισμό μέσω χειρονομιών από απόσταση καθώς και οθόνη από ζαφείρι!

Η νέα αυτή οθόνη θα κάνει την εταιρεία να απεμπλακεί από το Gorilla Glass και την Samsung και θα δώσει τη δυνατότητα για οθόνες με απίστευτη προστασία. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις καθώς η φημολογία είναι έντονη τόσο για το smartphone όσο και για το νέο iPad Air, το οποίο αναμένεται με επεξεργαστή Apple A8. Δηλαδή μια πιο γρήγορη έκδοση του τσιπ A7 που είχαμε στο iPad Air και το iPad Mini Retina.

Τέλος, αναφορές υπάρχουν και για σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στο νέο iPad Air.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.