ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το WWDC 2014 έρχεται στις 2-6 Ιουνίου για τους developers

Το WWDC 2014 έρχεται στις 2-6 Ιουνίου για τους developers

wwdc14-home-branding-v2

Όπως κάθε χρόνο, η Apple, πραγματοποιεί το καθιερωμένο της συνέδριο για τους developers. Για πέντε μέρες περίπου, developers απ’όλο τον κόσμο, θα παρευρεθούν στο Moscone West του San Francisco για το WWDC 2014. Πέντε χιλιάδες developers θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το μέλλον του iOS αλλά και του OS X, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση και στα μελλοντικά εργαλεία της Apple.

Οι Developers μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους για τα εισιτήρια του WWDC στην ιστοσελίδα developer.apple.com/wwdc , από σήμερα μέχρι και τις 7 Απριλίου. Μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί,  οι developers οι οποίοι θα κληρωθούν, θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριο τους μέχρι και τις 14 Απριλίου.

Αρκετές φήμες κυκλοφορούν τελευταία, με την πιο πρόσφατη να μας ενημερώνει ότι ίσως δούμε ορισμένες αναβαθμίσεις στην σειρά MacBook αλλά και να μάθουμε περισσότερα για τις επόμενες εκδόσεις των iOS και OS X. Εσείς τι πιστεύετε; Μήπως θα δούμε ένα μεγαλύτερο iPhone; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια του forum μας!

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.