ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Όταν η Xiaomi για ακόμη μια φορά αντιγράφει οικτρά το iPhone

Όταν η Xiaomi για ακόμη μια φορά αντιγράφει οικτρά το iPhone

Xiaomi-Mi-Mix-2s-640x307

Ένα σετ από φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα εμφανίστηκαν – πριν λίγο – στο Weibo και δείχνουν το φημολογούμενο Xiaomi Mi Mix 2S, με bezel less οθόνη η οποία δανείζεται τον σχεδιασμό του iPhone X.

Η Xiaomi  λοιπόν δείχνει έτοιμη να παρουσιάσει το δικό της smartphone με ένα notch σαν αυτό που συναντήσαμε για πρώτη φορά στο iPhone X.

Οι φωτογραφίες λοιπόν του επερχόμενου Xiaomi Mi Mix 2s μοιάζει εκπληκτικά με το iPhone X, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόσοψή του. Έτσι, η selfie camera θα βρίσκεται σε ένα πιο “φυσικό” σημείο πλέον, σε αντίθεση με το Mi Mix 2 που είχε πλήρως bezel-less σχεδιασμό αριστερά, δεξιά και πάνω από την οθόνη. Επίσης, δεν αποκλείεται με τον τρόπο αυτό να μικρύνει και το κάτω bezel της συσκευής.

gsmarena_003-1

Επιπλέον, τα δύο περιθώρια της οθόνης αριστερά και δεξιά από το κόψιμο, δείχνουν πιο “ευρύχωρα” σε σχέση με του iPhone X, ώστε να δείχνουν την ώρα, την κατάσταση της μπαταρίας, τις ειδοποιήσεις κ.λπ. με άνεση.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.