ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Yosemite το όνομα του OS X 10.10 σύμφωνα με το banner του WWDC14;

Yosemite το όνομα του OS X 10.10 σύμφωνα με το banner του WWDC14;

osx

Η Apple συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό της ετοιμασίες για το  Worldwide Developers Conference.  Σε προηγούμενο άρθρο μας σας είχαμε δείξει το πρώτο banner του iOS 8 ενώ πριν από λίγο έκανε και την εμφάνιση του το αντίστοιχο για το OS X 10.10.

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα παραπάνω το σύμβολο είναι ένα πολύ μεγάλο X μπροστά από ένα βραχώδεις τοπίο. Το τοπίο που απεικονίζεται πολύ υποστηρίζουν πως είναι ο ‘El Capitan’ στο Yosemite διεθνές πάρκο με αποτέλεσμα αν στηριχτούμε σε αυτό το νέο όνομα του 10.10 λογισμικού της Apple για Mac να ονομαστεί ‘Yosemite.’

Η Apple είχε κατοχυρώσει μια σειρά από ονομασίες αξιοθέατων της California αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε και κάποιο δείγμα για την ονομασία του πολυαναμενόμενου λογισμικού για το οποίο η Apple φημολογείται πως έχει ρίξει φέτος και το μεγαλύτερο βάρος της για τον ανασχεδιασμό του.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.