ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η εφαρμογή του YouTube επηρεάζει πάρα πολύ την αυτονομία της συσκευής σας

Η εφαρμογή του YouTube επηρεάζει πάρα πολύ την αυτονομία της συσκευής σας

YouTube-Google-Official

Μια σειρά χρηστών εκφράζουν έντονα παράπονα πως η εφαρμογή του YouTube για iPhone και iPad καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια στην συσκευή τους ακόμη και όταν η εφαρμογή βρίσκεται στο παρασκήνιο οδηγώντας πολλές φορές και σε υπερθέρμανση της ίδιας της συσκευής.

Παράπονα αυτού του είδους υπάρχουν πάρα πολλά στο Reddit, Twitter αλλά και στο official YouTube forum.

Το site που ανέφερε πρώτο το θέμα αυτό – PiunikaWeb – εικάζει πως η εφαρμογή του YouTube μάλλον δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε σε iPhone, iPad και iPod Touch συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το iOS 11.

YouTube-for-iOS-battery-drain

Η επιβεβαίωση των παραπάνω έρχεται με το αν πάει κάποιος στις Ρυθμίσεις – Settings → Battery, όπου και σε πολλούς χρήστες η εφαρμογή του YouTube βρίσκεται στην πρώτη θέση και με μεγάλο ποσοστό κατανάλωσης.

Από την πλευρά της η ομάδα του YouTube ανέφερε σήμερα πως έχουν διαπιστώσει αυτό το θέμα και ήδη δουλεύουν σε λύση του ενώ ζητούν από τους χρήστες να κάνουν υπομονή.

 

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά